Web2All is opgericht in 2006 door Ralph Pauw en Jeroen Hendriks en levert sindsdien een breed scala van ICT diensten voor de zakelijke markt.

Beide oprichters zijn door de wol geverfd in ICT, met name op het gebied van networking, security en managed ISP diensten. Inmiddels aangevuld met een jong team fanatieke medewerkers en partners werken wij vanuit ons kantoor in Tegelen aan leuke projecten. Omdat locatie in de moderne wereld nauwelijks nog een rol speelt, bevinden onze klanten zich zowel binnen als buiten de regio en ook buiten Nederland.

Onze manier van werken

Bij Web2All houden we van een no-nonsense, open en flexibele bedrijfscultuur. Communicatielijnen houden we graag kort en waar mogelijk informeel. Doordat Web2All veel van de benodigde disciplines en onderliggende diensten in huis heeft kan er snel geschakeld worden en houden we onnodige burocratische vertragingen lang buiten de deur.

Onze kracht

De kracht van Web2All is technische expertise in combinatie met een bovenmatige betrokkenheid. Onze werkwijze laat zich kenmerken door een persoonlijke aanpak, waarbij kennis en vertrouwen centraal staan. Klanten vinden in Web2All een betrouwbare sparringpartner waar ze op kunnen bouwen, en daar zijn we trots op...

De klant centraal

Web2All ondersteunt haar klanten om maximaal rendement te halen uit hun ICT-omgeving. Wij zijn pas tevreden als de klant dat is en het gewenste doel succesvol en veilig bereikt is.

Naast het uitvoerende werk worden wij ook graag uitgedaagd om mee te denken en zullen als het even kan proactief ideeën aanbrengen. Binnen Web2All werken mensen die fanatiek met hun vak bezig zijn. Hierdoor ontstaan goede ideeën die ook uw succes ten goede komen.

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via
(0)475 775511 (werkdagen van 09:00 t/m 17:30).