Web2All ontwikkelt en levert een breed scala aan ICT-diensten voor de zakelijke markt en helpt organisaties deze succesvol en veilig in te zetten.

System Integration

U kent het misschien, een veelvoud aan systemen en applicaties terwijl deze niet altijd even efficiënt of zelfs helemaal niet met elkaar samenwerken. Web2All beschikt over diepgaande kennis van communicatie, synchronisatie en data distributie, waarmee we succesvolle koppelingen en integraties realiseren. We kunnen bouwen op onze ervaring met vele systemen en indien nodig ontwikkelen we specifieke middleware software.

Networking & Storage

Cloud diensten of servers in uw eigen datacenter, een stabiel en snel netwerk vormt altijd de basis voor een goed functionerende ICT omgeving. Web2All is gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en optimaliseren van data- en storage- netwerken waarbij data integriteit, veiligheid en hoge beschikbaarheid  een grote rol spelen.

Internet, (WiFi) wireless, LAN / WAN en VPN verbindingen horen daar vanzelfsprekend bij en ook beheer en monitoring is een vaste routine voor ons. Daarbij maken we onder meer gebruik van: Cisco, HP, CheckPoint, Clearswift, Sophos, Sun, Linux, Microsoft en VMware.
Omdat we al langdurig actief zijn in de IT ( of zou het  onze 'nerd' status zijn... ), wordt onze hulp ook nog wel eens gevraagd bij wat minder bekende of verouderde zaken als Novell Netware, QNX en/of diverse al dan niet verouderde UNIX varianten.

Hosting & Cloud Services

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun ICT omgeving geheel of gedeeltelijk te plaatsen in de cloud. Zo heeft men geen omkijken naar beheer, hoeft er aanzienlijk minder of niet geïnvesteerd te worden in hardware/software, onstaat er een overzichtelijke kostenstructuur en profiteert men van een vrijwel oneindige schaalbaarheid.
Naast het leveren van cloud diensten zoals Online backup, Managed VOIP, Email security, Email archivering en Virtual Office is Web2All ook gespecialiseert in hosting.

Webhosting, specifieke hosting ( Magento, Joomla, Node.js, Wordpress etc... ) en maatwerk hosting voor complexe omgevingen of veeleisende applicaties, waarbij load balancing, acceleratie technieken of server clustering aan de orde zijn. Alle apparatuur wordt door ons zelf beheerd, waardoor we hosting op maat kunnen leveren en daarbij toch hoge kwaliteit kunnen garanderen.

Al vele jaren een tevreden klantenkring!

Wij leveren onze diensten aan bedrijven. Voor gebruik in eigen kantoor of datacenter, maar vaak ook als onderdeel van de eigen dienstverlening. Denk hierbij aan webdesigners, automatiseerders, webwinkels en applicatie leveranciers welke (een deel van) de techniek, de hosting of beheer liever professioneel uitbesteden om zodoende volledig te kunnen focussen op het succes van de eigen core business.

Interesse en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch op (0)475 775511.